Όροι Παροχής Υπηρεσιών
Το xvideosave.online παρέχει ένα εργαλείο για την επιθεώρηση και τη λήψη πολυμέσων από συνδέσμους που υποβάλλετε. Αυτοί οι όροι εξηγούν τα όρια αυτής της υπηρεσίας και τις ευθύνες σας ως χρήστη.
01 Μόνο για ενήλικες
Αυτή η υπηρεσία προορίζεται για ενήλικες που έχουν νόμιμη άδεια να βλέπουν και να κατεβάζουν μέσα ενηλίκων. Εάν η ηλικία ενηλικίωσης στη δικαιοδοσία σας είναι μεγαλύτερη από 18 έτη, ισχύει η μεγαλύτερη ηλικία.
02 Μόνο για εξουσιοδοτημένη χρήση
Υποβάλετε συνδέσμους XVideos μόνο όταν είστε ο κάτοχος του περιεχομένου ή έχετε άδεια να το αποθηκεύσετε. Η υπηρεσία προορίζεται για προσωπική, μη εμπορική χρήση και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παράκαμψη ελέγχων πρόσβασης ή παραβίαση των όρων του ιστότοπου πηγής.
03 Δεν υπάρχει ιδιοκτησία των πηγών μέσων
Το xvideosave.online δεν φιλοξενεί, δεν κατέχει ούτε παραχωρεί με άδεια χρήσης τα βίντεο που προβάλλονται από το XVideos ή άλλους παρόχους. Τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να υπόκεινται στα δικαιώματα των δημιουργών και των διανομέων τους.
04 Πεδίο εφαρμογής και διαθεσιμότητα υπηρεσιών
Η υπηρεσία μπορεί να επιθεωρήσει δημόσιες σελίδες, να επιστρέψει προσωρινούς συνδέσμους πολυμέσων και να προετοιμάσει αρχεία MP4. Οι λειτουργίες ενδέχεται να περιοριστούν ή να αλλάξουν λόγω της συμπεριφοράς του παρόχου, της τεχνικής συντήρησης, της ασφάλειας ή των νομικών απαιτήσεων.
05 Ευθύνη χρήστη
Είστε υπεύθυνοι για τους συνδέσμους που υποβάλλετε, τα αρχεία που αποθηκεύετε και τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα αρχεία που έχετε λάβει χρησιμοποιούνται με δική σας ευθύνη.
06 Σεβασμός στην πνευματική ιδιοκτησία
Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, απορρήτου και δημοσιότητας πρέπει να γίνονται σεβαστά. Οι κάτοχοι δικαιωμάτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας στη σελίδα πνευματικών δικαιωμάτων μας για να υποβάλουν μια πλήρη ειδοποίηση κατάργησης.
07 Ενημερώσεις
Ενδέχεται να αναθεωρήσουμε αυτούς τους όρους. Η δημοσιευμένη έκδοση ισχύει όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία και η συνεχιζόμενη χρήση μετά από μια ενημέρωση σημαίνει ότι αποδέχεστε τους αναθεωρημένους όρους.